dimecres, 15 d’abril de 2020

LA BIBLIOTECA A CASA

Ja que no podem anar a la biblioteca de l'escola haurem de portar-la a casa...
Però com ho podem fer?  

Primer de tot, heu jugat amb les paraules a la manera de Gianni Rodari? vau poder fer-vos el joc de cartes que us proposàvem?  Mireu, jo vaig fer la paraula paranúvol, que és un aparell que serveix per fer que un núvol es quedi quiet durant una bona estona i així poder gaudir d'aquella forma que ens ha agradat tant. Suposo que la majoria de vosaltres heu jugat algun cop a mirar de què tenen forma els núvols, oi? 
Envieu-nos les vostres noves paraules!

I parlant de núvols, mireu quin poema hem trobat de la Joana Raspall!
Publicat per August Garcia i Orri

Bé, com sabem que us agraden els contes us posem aquí un enllaç que us portarà a poder sentir diversos contes del llibre d'en Gianni Rodari Contes per telèfon. Ja sabeu que aquest curs se celebra el centenari del seu naixement!

I ara, una mica de biblioteca a casa vostra!

Avui us volem presentar el llibre El papa, la mama, l'Aina i jo de Jérôme Ruillier. En el web de l'editorial Joventut hi trobareu un petit tast. És un àlbum que de manera molt senzilla i creativa ens explica les relacions que s'estableixen en qualsevol família. 

El Papa, la Mama, l'Aina i joEns agradaria poder mostrar-lo tot, però no és possible per qüestions legals. Si us agrada i teniu ganes d'acabar-lo de mirar... preneu nota i, quan ens tornem a veure, us el podreu endur en préstec, el tenim al prestatge dels àlbums de cicle inicial; i també el podreu trobar al racó de pares i mares de la biblioteca Mercè Rodoreda. 

Per acabar... ens agradaria que ens diguéssiu quin llibre us ha agradat més dels que heu llegit aquests dies. 
Ja sabeu podeu contactar amb nosaltres des del mateix bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada